2005 Kiel fergen

Velkommen ombord på Color Fantasy!

Her kan du nyte smaken av det gode liv med velvære og luksus. Her får du opplevelser i alle former og farger.

Fantasy Promenade
En 160 meter lang yrende hovedgate fylt med spennende butikker, spisesteder og barer. Dette er selveste hjertet i skipet, perfekt for shopping, små og smakfulle måltider, forfriskninger og sosial omgang.
Mat og drikke for enhver smak
Hele åtte ulike restauranter og spisesteder for alle ganer. Fristelser fra 7 retters middag til amerikanske hamburgere.

Velvære
Color SPA og Fitness center er selve symbolet på velvære. Her finner du jackuzzi, steambad, badstue, massasjestoler og fullt utstyrt treningssenter. Her finner man også frisører, hudpleie og massasje. Alt dette kan bestilles i SPA-resepsjonen om bord. Skipet har også golfsimulator, hvor du kan teste dine ferdigheter og handikap på forskjellige golfbaner.

Underholdning
I skipets flotte showsal kan du se forestillinger med flott musikk, sang og dans. Fantasy show presenteres av Color Line og 2Entertain, som er mest kjent for sine oppsetninger på Chat Noir.

 

FOREDRAGSHOLDERE 2005

Bodil Næssvik fra NEF
Ansatt i NEF som organisasjonskonsulent. Hun er utdannet jurist og har spesialisert seg på reklamasjoner i prosjektmarkedet.
Bodil setter søkelyset på det aktuelle og vil snakke om hvordan en god dialog og et godt samarbeid mellom selger/utbygger og eiendomsmegler kan bidra til å forhindre at kjøper blir misfornøyd med megler, selger eller begge. Kjøper har gjerne store forventninger når han kjøper bolig som ikke er fullført. Han «ser» ikke hva han kjøper, slik som ved kjøp av bruktbolig. For at han ikke skal ha forventninger som ikke oppfylles, er det viktig å gi korrekt og god informasjon, både om selve leveransen, fremdrift m.v. underveis. Et godt samarbeid mellom utbygger og megler, «hvem har ansvar for hva overfor kjøperne», er konfliktforebyggende. Hun vil derfor sette søkelyset på hvor viktig det er at både megler og utbygger samarbeider om å oppnå fornøyde kjøpere. Samtidig vil hun gå gjennom endel rettspraksis, samt praksis fra Klagenemnda for eiendomsmeglingstjenester og Boligtvistnemnda.
Erling Dokk Holm
Kommer fra Arkitekthøgskolen i Oslo. Klok, kunnskapsrik, kul og veldig underholdende er det sagt om denne mannen.
Siden 1980 har omsetningen i reklamebransjen økt med 800 prosent. Erling Dokk Holm, forfatter av boka «fra Gud til Gucci» har forsket på hvilke roller merkene spiller i forhold til forbruk og identitet i det moderne samfunnet.
– Før var man bare den man var. Nå tilhører vi et markedssegmenter og en livsstil. Ung, urban og trendy. Eller eldre, engasjert og kjøpesterk. Og merkvarene er med å gi oss denne identiteten. Dette er markedsførerenes store seier. De har fått oss til å jage i flokk for å bli unike, sier han.
Ola Gaute Aas Askheim
Trend- og markedsanalytiker med ansvar for å spre Opinion i Norden.
Ola Gaute er Nordenansvarlig for analysebyrået Opinion AS. Han etablerte Bengal Consulting (spesialisering innen fremtidsstudier og merkevarer) sammen med partnere i 1998, og ledet selskapet frem til fusjon med Opinion i 2004. Tidligere ansatt som direktør i JBR/McCann Gruppen med ansvar for markedsanalyse og medierådgivning. Askheim har tidligere arbeidet som konsulent og avdelingssjef for kvalitative analyser i Feedback Research med ansvar for gjennomføring av både kvalitative og kvantitative undersøkelser for en lang rekke av Norges største merkevareannonsører. Askheim foreleser i markedsanalyse ved NMH/BI, og er en mye benyttet foredragsholder innenfor feltene forbrukeradferd, merkevarer og trendanalyse. Han ble kåret til Årets Makedsanalytiker 2000 av Norsk Markedsanalyse Forening.
Hans Petter Skogstad
Boligmarkedsspesialist og rådgiver for EiendomsMegler 1
Hans Petter er seniorkonsulent i Opinion AS, og er utdannet samfunnsøkonom. Bolig og eiendom har vært Hans Petters spesialitet fra han begynte ved Byggforsk i 1989, gjennom 10 år som partner i ECON Analyse, i eget analyseselskap (Belimo Analyse) og nå i Opinion. Han satser friskt for å gjøre Opinion til et kjent miljø innen analyser av bolig, eiendom samt Hus & Hjem. Eiendomsmegler 1 har benyttet Hans Petter som foredragsholder og til å bli bedre i å forstå boligmarkedets mange drivkrefter og trender.
På søndag vil Hans Petter og Ola Gaute snakke om viktige trender og drivkrefter for utviklingen i etterspørselen etter boliger, bosted og boformer de kommende årene.