2007 Helsinki

Evaluering av Knutepunkt 2007 i Helsinki.

Deltakerne på Knutepunkt 2007 er godt fornøyde (83 poeng). Det er en nedgang på 8 poeng siden ifjor. Hovedårsaken er at flere sa meget fornøyd ifjor enn i år. Det sosiale arrangementet ligger også i år på 92 poeng, dette er veldig bra. Det har vært en nedgang i tilfredshet med destinasjon (76 poeng i år, mot 92 poeng i 2006)

Deltakerne er mest fornøyd med foredraget til Øie, deretter kommer Ousland og Andreassen på god nummer to. Deltakerne er minst tilfreds med Skanska sitt foredrag. Prosjekt Loft kom heller ikke særlig bra ut.

Når det gjelder kontakter og relasjoner sier 7 av 10 at de i stor grad fikk knyttet nye relasjoner

På spørsmål om deltakerne hadde noen andre kommentarer de hadde lys til å tilføye gav de fleste uttrykk for at de synes opplegget hadde vært veldig bra og godt gjennomført. Vi fikk 79 positive tilbakemeldinger, mot 17 mindre positive tilbakemeldinger. Dette viser godt fornøyde deltakere

 

FOREDRAGSHOLDERE

Bjørn E. Øie

Administrerende Direktør Prognosesenteret
Prognosesenteret er nordens ledende
markedsanalyseinstitutt innen bygg og eiendom

Harald Magnus Andreassen

Sjeføkonom i First Securities ASA og en av
Norges fremste makroøkonomer

Stig Bech

Advokat. Kåret til beste advokat innen fast
eiendom av Finansavisen i 2006

Vedr.innholdet i Word-dokument:
Kontrakten er bare et eksempel på en måte å gjennomføre et forward-salg. Juridisk rådgiver/revisor bør alltid konsulteres ved bruk. Kontrakten er under bearbeidele som mulig standard – men er ikke ferdigstillet. Kan inneholde feil etc. Eiendomsmegler 1 Midt-Norge AS er ikke ansvarlig for innhold eller bruk av dokumentet.