2013 Wien

Dette er 9. året på rad vi arrangerer Knutepunkt, og i år går turen til nok en spennende, europeisk storby. I midten av oktober vender vi nesen østover, og tar turen til Østerrikes flotte hovedstad – Wien. Konferansen vil foregå fra onsdag 16. til fredag 18. oktober. Det vil bli et godt faglig program, og ikke minst gode rammer rundt det sosiale arrangmentet.

Wien er Østerrikes største by. Den ligger ved Donau og har ca. 1,7 millioner innbyggere. Byen er inndelt i 23 distrikter. Det er en betydelig industri i byen, som likeledes er et viktig sentrum for kultur og vitenskap.

Universität Wien ble grunnlagt i 1365, og byen har flere faghøyskoler, et av verdens beste vitenskapelige biblioteker, foruten verdensberømte muséer, teatre og operaer, blant annet Burgtheater og Staatsoper. Byen er en betydelig turistby og et viktig trafikknutepunkt. Den er sete for mange internasjonale organisasjoner, som OPEC og Det internasjonale atomenergibyrået, og er dessuten den fjerde FN-byen ved siden av Genève, Nairobi og New York.

Vi ønsker alle våre forretningsforbindelser velkommen til Wien!