Knutepunkt 2019 – Munchen

Knutepunkt 2019 avholdes i kulturbyen München, som er regionshovedstaden i delstaten Bayern. Her bor vi på flotte Hotel Sofitel Munich Bayerpost, et femstjerners hotell som ligger på tomten for det tidligere kongelige bayerske postkontor. Et moderne hotell som ble totalrenovert i 2017. München er Tysklands 3. største by etter Berlin og Hamburg, og har nær 1,5 millioner innbyggere (nærmere 4 millioner om man tar med forstedene rundt).

Den velstående byen ligger ved elven Isar, og har i løpet av de siste tiårene blitt ett av de viktigste teknologiske sentrene - ikke bare i Tyskland, men i hele Europa.

München er ikke som andre tyske storbyer. Før du rekker å bestille en bayer og en pretzel, har du kommet i snakk med nabobordet, og før du aner det tramper du takten til ompamusikken du trodde du ikke likte. München er en smittsom tilstand av livsglede og høy seidelføring!

Marienplatz regnes som Münchens hjerte, og er en av Europas mest symbolske og åpne plasser. Bilfritt og historisk, her er det deilig å slappe av med en iskrem, og beundre den klassiske arkitekturen. Både det gamle og det nye rådhuset ligger her, og klokkespillet i det nye rådhuset er en attraksjon der figurer i full størrelse gjenskaper tradisjonelle, bayerske fabler.

Spørsmål om turen, ta kontakt med Kjetil Knutsen – tlf. 909 14 541 kjetil.knutsen@em1.no

 

Foredragsholdere 2019

Jan Håvard Valstad
Boligøkonom & Analysesjef
EiendomsMegler 1 Midt-Norge
(FOREDRAG)

Elisabeth Holvik
Sjeføkonom
SpareBank 1 Gruppen
(FOREDRAG)

Vegard Helland
Konserndirektør Næringsliv
SpareBank 1 SMN
(FOREDRAG)

Joar Kjeldseth & Lars Berger
Næringseiendom
EiendomsMegler 1 Midt-Norge
(FOREDRAG Joar Kjeldseth - Lars Berger )

 

Jan-Frode Janson
Konsernsjef
SpareBank 1 SMN
(FOREDRAG)

Tone Sofie Aglen
Kommentator
VG

Lars- Johan Jarnheimer
Styreformann
IKEA
(FOREDRAG)

Karina Hollekim
Motivator & tidligere basehopper