2010 Dublin

Det er en glede på vegne av EiendomsMegler1 Midt-Norge og våre samarbeidspartnere å ønske hjertelig velkommen til Knutepunkt 2010 i Dublin. Dette er det 6te arrangementet, og årets utgave av Knutepunkt vil fremstå i samme ånd som tidligere år. Vi forsøker også i år å prege arrangementet med høy kvalitet på foredragsholdere, hotell, konferanserom og restauranter. Nivået på arrangementet har vi forsøkt å lagt i tråd med de årlige  tilbakemeldingene vi får fra dere. Mat er også i år en viktig del av opplevelsen med Knutepunkt.

Vis / skjul tekst

Roar Hildonen fra Restauranten To Rom og Kjøkken har på nytt tatt eierskap til det som blir servert av mat og drikke. Det er svært hyggelig at så mange av våre forretningsforbindelser har sett nytten i å være med på Knutepunkt. Vi har fra dag en hatt ambisjon om å utvikle dette arrangementet til landsdelens viktigste nettverksarena for aktører som har interesser i eiendomsbransjen.

Jeg vil rette en stor takk til våre samarbeidspartnere som har vært helt avgjørende for å løfte Knutepunkt til dette nivået. Det er i år som tidligere Finn.no, Takst-Forum Trøndelag, Protector Forsikring, samt våre eiere SpareBank1 SMN, SpareBank1 Nordvest og SpareBank1 Søre Sunnmøre.

VELKOMMEN!
Kjetil Reinsberg   Finn Haugan

FOREDRAGSHOLDERE

Marvin Wiseth
Konferansier

Göran Persson
Seniorrådgiver JKL Group

Dag Otto Lauritzen
Tidligere toppidrettsutøver og næringslivsmann

Per Ola Ulseth
Konserndirektør Skanska Norge AS

Erling Røed-Larsen
Ph.D. Associate Prof. Handelshøyskolen BI

Petter E. deLange
Sjeføkonom SpareBank 1 SMN

Joar I. Kjeldseth
Avd.leder Næring EiendomsMegler 1 Midt-Norge AS